Nyt fra bestyrelsen

Referater

Bestyrelsen tilstræber såvidt muligt at gøre referater fra de månedlige bestyrelsesmøder tilgængelige. Referater fra bestyrelsesmøderne bliver hurtigst muligt efter bestyrelsesmøderne lagt op på vores administrators - Boligxperten Administration - interne hjemmeside for beboere og ejere af lejligheder i Kærhusene E/F. For at tilgå denne side skal du anvende koden, du har fået tilsendt i forbindelse med indkaldelse til Generalforsamlingen. Skulle du have smidt koden væk er du altid velkommen til at henvende dig til vores administrator Michael Raft hos Boligxperten.

 

Du finder referater, vedtægter med mere her: Web Beboere

 

Derudover bliver der også løbende hængt information til beboere op i opgangene.

Nyheder

Vaskeriet: Nyt elektronisk betalings og reservationssystem

Internet: Opgradering til ny og hurtigere 250/250 Mb forbindelse

Haveudvalget: Kæmpe tak til de frivillige for en stor indsats

Bestyrelsen er glade for at kunne meddele at der nu er installeret et nyt automatisk betjeningssystem til vaskeriet fra Nortex.

 

For bestilling af chip bedes du henvende dig til administrator

Fra foråret 2016 blev foreningens internet opgraderet fra en 50/50 Mb forbindelse til en 250/250 Mb forbindelse. Såfremt I oplever problemer med nettet bedes I efter at have testet jeres router og PC henvende jer til bestyrelsen.

 

Som de fleste nok har bemærket har der været livlig aktivitet i gården og på frimærket den senere tid. Bestyrelsen vil gerne takke haveudvalget for deres store indsats med at gøre frimærket og gården forårs- og sommerklar.

 

Legeplads: Nyt klatrestativ på vej

Generalforsamling 2017: sæt et kryds i kalenderen

Kælderrum ledigt: 7,8 m2

Bestyrelsen har i forlængelse af generalforsamlingen 2016 bestilt et nyt lege og klatrestativ til vores gård. Etableringen heraf vil blive foretaget af Den Lille Legepladsfabrik

Bestyrelsen er glade for at kunne meddele at næste generalforsamling løber af stablen mandag den 3. april 2017 i Pilegården.  

Der er nu et ledigt kælderrum, som beboere i Kærhusene har mulighed for at leje. Henvend dig til vores administrator for mere information.